CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

star of the day :)

TiK tOk!


Get your own Digital Clock

Thursday, June 13, 2013

Final!!!

Asalamualaikum..
:)
hye there.. 
lama x update kat sini..sbb aq x sempat dan MALAS..
HEHEHE...im sorry for that..
how ever..
skrg nie aku tgah berperang dagn final..
dr 9 subjek ade 7 yg masuk final..
skrg tinggal 5 lg..
td pon ade paper..
tp xtao la mcm mne..hope that everything just going to be fine..

ouh ye..
sekarang ni buat yang x tao..
aq dah jadi KSM Big Bang..
ape tu??
KIPAS SUSAH MATI = DIE HARD FAN
hohohoho..
next week hari sabtu ade konsert ONE OF A KIND world tour G-Deragon..
n even dah tgah final pon aq g gak..
:D
buat keje gila..
but i promise that i will learn the next paper early..
please la dont put the blame on me..
kau pon pernah rse nak buat bnda yg kau terasa nak buat kan..
so ley me do it in my own way..
yippie..


ngeh..

last but not least..
im done with all the JeJaksas things..
Alhamdulillah..
kejap gle mse berlalu..
tp semua tu mmg great experince la..
harap boleh jadi memory dan as part of leaning process aq..

sila ignore org yg plg tepi tu...

hurm..
thanks untuk semua yg bg kerjasama pada aq mase aq pegang HELA..
walaupon aq tao aq xde la buat yg baik mana pon..
tp thanks untuk support itu..
next year dah kena pikir pasal thesis n grade..
doakan aq lepas untuk sambung Masters..
plan kalau boleh nak smbg cosmetics..
tu pon kalau ade rezeki..
In Sha Allah..
Allah know better right..
btw..skrg tolong doakan aq score exm ni..
ye aq janji belajar sungguh2..
thanks..
love ya!:)




Tuesday, February 26, 2013

Kosong atau negatif??

Asalamualaikum..
kau pernah x rse kosong??
mcm ade something yg x lengkap dlm hidup kau tue??
atau..
kau terlalu takut pd pandangan org..
sbb mungkin dalam hidup kau selama nie..
apa yg org lain kata tue memainkan peranan..

aq??
tah la..
buat mse ni tue yg aku rse..
tiba2 rasa takut..
kosong.. dan xtau nak wat apa..

bercerita mungkin kurangkan sikit apa yg aq rse tu.,
tp kdg2 bila terfikir balik..
keadaan dan perasaan yang sama muncul..
takut.kosong.semua yang mungkin negatif..

kau tahu..
buat mse nie..
apa dlm fikiran aq..
TANGGUNGJAWAB..
ya..
sebagai anak yang cuba mengembirakan ibu dan ayahnya..
sebagai kakak yang risau tentang adik2 nya..
sebagai pelajar yang masih tercari2 hala tujunya..
sebagai ketua yang separuh langkahnya berada di neraka..
sebagai Hamba yang masih kurang serba serbinya.

hmm..
boleh bantu aq??
membimbing bukannya menghentam..
bersama bukannya meninggalkan..
mememahami bukannya mengeji..
sungguh..aq juga masih perlu banyak belajar..
aq juga masih mencari2 dan tercari2..
cuma senyum kadangkala bukan bahagia..
dan marah bukannya bererti aq benci..
aq juga manusia..
yang masih mencari..
dan aq manusia yang kekurangan..






Sunday, February 24, 2013

Nota dr aq..:)

Asalamualaikum..
hanya nota ringkas..
JeSis dah selesai..
sem 1 tahun dua juga selesai.
Alhamdulillah..
umur dah makn bertambah tahun nie..
tp tinggi masih begitu..
andai makan tidak terjaga..
mungkin berat juga bertambah..
Semester 2 sudah bermula..
tanggungjawab semakin berat..
matlamat hanyalah Kejayaan..
doa dr semua amatlah dihargai..
smg kasih sayang kekal selamanya..
dan maaf andai aq x sempat nak berkongsi..
masa amat mencemburui aq..
3 semester menungguku..
untuk belajar bersungguh2..
tanpa kecewakan semua dan diriku..


tatkala kegilaan melanda diri!!:D


last memoirs..with the family and friends..
JeSis


my lovely gurlfy..


aq dan keluarga.. selfcam..jgn jeles..


ya..aq cinta dan syg semuanya...
:)

lagu ku ;)

Thanks A lots krane..dtg menjenguk!!:)