CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

star of the day :)

TiK tOk!


Get your own Digital Clock

Monday, June 23, 2014

3,2 1 dan tamat

Asalamualaikum..
ni entri sambungan untuk 3 hari terakhir aq Di UKM..
hetic..
tp penuh dengan cabaran dan dugaan..

HARI KE 3.. Rabu (18 JUN 2014)
setelkan THESIS untuk dijilid..
betul2kan..
pastu hantar cepat2 g kedai..
and then..
Jumaat pagi..ambil..
setel..

Hari ke 2.. Khamis (19 JUN 2014)
EXAM TERAKHIR..
habis exam..
legaa..
terlompat tepi dewan.. 
kih2..
alasan..
kemudian..ambil gambo bebanyak..
malam..dinner dgn diaorg..
g men rollerblade..
sakit woo jatuh..
sampai rse terseliuh..
bila nak balik tu..
sedih..
sbb xtahu bila dapat jumpa lagi..
In Sha Allah..
dengan izinNYA..
kita bakal jumpa lagi..
bila dah balik tu..kemas barang..
hurm..
last night untuk stay dalam bilik tu..
tidur puas2!!hahaa


KAMI yang dah habis exam


dinner with them


kami dan selfie..mne boleh dipisahkan...

Hari 1 dan hari last (JUMAAT, 20 JUN 2014)
bangun, scan dokumen untuk letak dalam cd..
ramai yang dtg melawat masa ni.
terima kasih korang..
jaga diri..dan sila rindu \saya..:)
g ambik thesis..
seronok dah siap..
tp ade la yg terlipat la..
apa la..
geram betul!!!
spent time dgan Dura and Anis..
Menikmati lunch kat Bangi..
hahha..
mcm x boleh dtg lg je gaya..
I will Miss Bangi..
sebelum g hantar thesis..
jumpa Dr Suria..
selfie bebanyak dengan Dura, Anis, Syila n Syahmi,,
bila dah siap hantar..kemas barang..
amboi..kete iols dah mcm lori.. haha
gila banyak barang...
Magrib cmtu gerak balik..
sampai dalam pukul 10 lebih..
Alhamdulillah..
nasib xde pape yang jadi sepanjang perjalanan..;)


my JILIDted THESIS


with Dr. Suria


:)


sila abaikan dia..excited terlebih..


my empty room.. bye2..

ouh ye..
aq dah start LI..
Asyraf dah daftar u..
xtao la mcm mana budak tu..
harap2..kali ni..
kejayaan milik kami..
The Rahman's.. 
hehehe..x lupa untuk Danial juga..

buat semua..
terima kasih..
maaf atas salah silap..
i will miss u..
and please..
DO MISS ME..
bubbye.. till we meet again..


No comments:

Post a Comment

lagu ku ;)

Thanks A lots krane..dtg menjenguk!!:)