CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

star of the day :)

TiK tOk!


Get your own Digital Clock

Sunday, June 8, 2014

Untuk yang terakhir kali..

Asalamualaikum..
nampaknya kali ni betul2 yg terakhir kali..
terakhir kali untuk Degree..
terakhir kalinya untuk:

1) Study Week (yang dimana dah nak habis pon)
2) Final Exam.. (Selasa, 10.6.14, start yg ikut jadual)

waaa..kejap je masa berlalu..
3 tahun.. waaa.. 3 tahun..
mcm2 jadi..tapi..
yang penting, sekarang ni final exam dah dekat..
doakan kami semua berjaya..

maaf atas segala salah dan silap..
dari hujung rambut sampai hujung kaki..
maaf andai terkasar bahasa, tersilat budi bicara sepanjang kita bertemu..
maaf andai ada terluka dengan tutur bicara dan kekerasan hati ini..

terima kasih atas segalanya..
segala tunjuk ajar, nasihat, dorongan, cacian dan kasih sayang 
yang membuka mata ini untuk melihat dunia..
terima kasih untuk lecturer, staff dan pembantu makmal yang banyak membantu..
dalam pelajaran dan fyp..
sesungguhnya, jasa kalian hanya Allah yang dapat membalasnya..
buat sahabat dan kawan yang ada sepanjang masa untuk diri ini..
terima kasih.. terima kasih sgt2.. ama sayang korang..
terima kasih buat setiap seorg yang hadir dalam hidup ini..
kehadiran setiap seorang daripada kamu,
memberikan makna pada ama..
terima kasih..

buat kawan2.
selamat menjawab dan menghadapi peperiksaan akhir semester ini..
semoga Allah memudahkan urusan kita dan memberikan keputusan yang terbaik untuk kita..
khasnya buat Hehelas, Jejaksas, bakal2 Oleochemist dari first year sampai yang final year,  adik2 dan kawan2 di Kolej Ungku Omar, jiran jemiran sebelah bilik, kawan2 time join KTR dulu, 
setiap kawan yg ade kat UKM dan x lupa untuk kawan2 baru dari UMK..
GOOD LUCK SEMUA...
semoga kejayaan itu milik kita..
amin..


KMJP yang terakhir.. lepas ni boleh masuk dalam album..
i'm gonna miss it..

ps: ouh yee.. masa final nie.. kami ade VIVA untuk thesis..
doakan kami dapat membentangkan dengan baik..
doakan kitaorg dapat markah yang terbaik..
amin..

No comments:

Post a Comment

lagu ku ;)

Thanks A lots krane..dtg menjenguk!!:)